Persondatapolitik & Handelsbetingelser

Persondatapolitik

Behandling af persondata

I forbindelse med besøg og køb på vores webshop behandler vi personoplysninger.
Formålene med dine personoplysninger.
Vi bruger de indsamlede oplysninger til at forbedre din oplevelse på webshoppen og for at give dig de mest relevante tilbud. 

Hvilke oplysninger.

Vi behandler de personoplysninger, som du selv afgiver til os, ved køb eller besøg på denne side.
Vi vil typisk behandle almindelige personoplysninger så som navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse. 

Videregivelse af personoplysninger.

Vi videregiver ikke personoplysninger til trediemand.
Vi er forpligtet til at dele de indhentede sagsoplysninger med dig, såfremt du ønsker dette.

Hvor dine personoplysninger stammer fra.

Oplysningerne indsamles fra besøg på vores webshop. 

Opbevaring af dine personoplysninger.

Vi opbevarer indhentede personoplysninger, i det omfang det er relevant, i en periode på 3-5 år efter dit første køb, data slettes løbende eller efter anmodning.

Dine rettigheder.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.
Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os på info@familysupply.dk

Cookies

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger samt udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger som opsamles på vores website og som kan henføres til dig er:  Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger, informationer som du selv opretter ved oprettelse af konto eller køb uden kontooprettelse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvad du evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjepart.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid ønske oplysninger om dig slettet eller rettet, hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte. Henvendelse herom kan ske til info@beauty-supply.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til www.datatilsynet.dk

Udgiver 


Websitet ejes af:

Anne-Mette Juhl Nygaard-Petersen

Københavnsvej 11

4800 Nykøbing Falster

Telefon:  54 70 65 05


Handelsbetingelser


Bestilling

Alle priser er inkl. moms. Der kan ikke indgås aftaler med personer under 18 år. Når du handler med kamilleshop.dk indgås aftaler på dansk.

Udsolgte varer

I tilfælde af udsolgte varer, kontakter vi dig hurtigst muligt så du kan tage stilling til om du ønsker ordren fremsendt uden, annullere ordren eller om du ønsker at vente til vi kan sende det hele samlet.

Betaling

Dankort, VisaDankort, e-dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro eller Mobilepay. Kamilleshop.dk er godkendt af Nets til at håndtere de ovennævnte betalingskort via quickpay. Betaling med kreditkort via quickpay er PCI-certificeret og 3D sikret.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Levering

Vi sender alle ordrer med GLS i Danmark til valgte pakkeshop. Fragtomkostning udgør kr. 39,- Fri Levering fra kr. 499,-


GLS PakkeShop

Du får besked via mail og sms, når din pakke er nået din PakkeShop. Du har 10 hverdage til at afhente den.

Leveringstid

Forventet leveringstid 1-4 hverdage. Vær opmærksom på at GLS ikke levere pakker til pakkeboks om lørdagen, hvilket betyder at ligger du ordre fredag leveres den først i pakkeshoppen mandag.

Kontakt kamilleshop.dk på 54 70 65 05, hvis din pakke er ikke nået frem.

Returneres forsendelsen af GLS efter 10 dage til kamilleshop.dk påhviler den ekstra forsendelsesgebyr kunden selv.

Forsendelser til EU-lande sker med UPS

Alle forsendelser til EU-lande er ifølge vægt, hvilket betyder at du kan se den konkrete pris ved udcheck. Prisen vises før betaling, så du kan nå at fortryde.

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@kamille-shop.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af købet. 


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

Varen sendes til:

Cvr. 39 99 20 00

Kamille Shop ApS

Købehavnsvej 11

4800 Nykøbing F.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Relamationsret

Vi er underlagt gælder regler for købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Varen sendes til :

Kamille Shop ApS

Københavnsvej 11