Beskrivelse
Økologisk smagsneutralt shirataki og ris tagliatelles er et nemt alternativ til almindelig pasta og nudler.
De kan anvendes i fx salater, supper, saucer og i wok-retter.
Produceret i Gunma regionen i Japan, hvor konjakroden (shirataki) i mere end 1500 år har været en fast del i det japanske køkken.
Den innovative fremstillingsmetode reducerer opbevaringsvandet med 75 % og mindsker den typiske fiskelugt, der forsvinder helt efter skylning.
Indhold: 180g - Drænet vægt: 150 g.
ådan gør du: Hæld vandet fra igennem en sigte. Skyl med koldt vand. Lægges i varmt kogt vand 2-3 min., dræn og tilsættes din ret før servering.
Opbevaring: Uåbnet: Opbevares tørt og køligt, væk fra sollys. Åbnet: På køl i op til 24 timer. Må ikke fryses.
Ingredienser: Vand, Konjakpulver* 2,5 %, Rispulver* 2,5 %, Konsistensmiddel: Calciumhydroxid - *=økologisk
Næringsindhold: Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varenEnergi60 kJ / 14 kcalFedt0 g-heraf mættede fedtsyrer0 gKulhydrat2,9 g-heraf sukkerarter2,9 gKostfibre1,1 gProtein< 0,5 gSalt0 g
Aromandise - Økologiske Shirataki & Ris tagliatelles
- Mærke: AROMANDISE
- Model nummer: 3560464010245
- Tilgængelighed: På lager
-
40,50DKK
- Ekskl. Moms: 32,40DKK
Tags: Aromandise